Πέμπτη 19.05.2022 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων 

Ανακοινώσεις διάφορες11.05.2022 | 11:20 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

  Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Την Παρασκευή 13 Μαΐου και ώρα 8.30 μ.μ., θα υποδεχθεί στα προπύλαια του Ιερού Ναού Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας τα ιερά Λείψανα των Οσίων, και εν συνεχεία θα τελέσει ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Ναό.

Το Σάββατο 14 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας.

Την Κυριακή 15 Μαΐου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας.

Την Δευτέρα 16 Μαΐου το απόγευμα και την Τρίτη 17 Μαΐου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς εκ του Σεβ. Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, θα μεταβεί στα Τρίκαλα, όπου θα λάβει μέρος στις λατρευτικές συνάξεις επί τη μνήμη του Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου στον ομώνυμο Ιερό Ναό.

Την Τρίτη 17 Μαΐου στις 6 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού της εορτής της Μεσοπεντηκοστής στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας, όπου και θα κηρύξει την λήξη των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης