Παρασκευή 09.12.2022 | Εορτάζουν: Άννα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα, Αννέτα, Ανναμπέλλα, Ανναμαρία, Αννούλα, Ανέζα, Ανεζούλα, Άννη

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων

Ανακοινώσεις διάφορες03.11.2022 | 9:04 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος την Κυριακή 6 Νοεμβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τρυγόνας.
Την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου θα μεταβεί στις Σέρρες, όπου, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου, θα λάβει μέρος στις λατρευτικές συνάξεις επί τη εορτή της Συνάξεως των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.
Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου θα μεταβεί στην Αίγινα, όπου, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, θα λάβει μέρος στις λατρευτικές συνάξεις επί τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως.
Ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου το πρωί θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγναντιάς.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης