Παρασκευή 23.02.2024 | Εορτάζουν: Πολύκαρπος, Πολυκάρπης, Πολυκαρπία, Πολυκάρπη, Πολυκαρπίτσα, Πολυκαρπούλα,Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων

Ανακοινώσεις διάφορες30.03.2023 | 9:59 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος την Παρασκευή 31 Μαρτίου, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου, θα μεταβεί στο νησί της Σαντορίνης όπου θα λάβει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Ακαθίστου Ύμνου Οίας.
Την Ε΄ Κυριακή των νηστειών 2 Απριλίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Καστρακίου.
Το απόγευμα και ώρα 6.30, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του στ΄ κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Μετά την απόλυση, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελο Παπανικολάου, Κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν.
Από την Τρίτη 4 έως την Πέμπτη 6 Απριλίου θα λάβει μέρος στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνοδού της Εκκλησίας της Ελλάδος, της οποίας αποτελεί τακτικό μέλος για την τρέχουσα συνοδική περίοδο.
————————————————–
Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νήφων Καψάλης, το Σάββατο 1 Απριλίου στις 6.30 μ.μ. και την Κυριακή 2 Απριλίου το πρωί θα προστεί των πανηγυρικών εκδηλώσεων στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος και Tριών Νεομαρτύρων Διάβας.
————————————————–
Ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 6.00 μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό Γεωργίου Γερακαρίου.
Την Ε΄ Κυριακή των νηστειών 2 Απριλίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ορθοβουνίου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης