Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων

Ανακοινώσεις διάφορες22.03.2024 | 3:43 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 5 μ.μ., θα υποδεχθεί στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων την τιμία Κάρα του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου, την οποία θα κομίσει ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Νήφων Καψάλης. Εν συνεχεία, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού, θα κηρύξει τον θείο λόγο και θα προστεί της Α΄ στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.
Το Σάββατο 23 Μαρτίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων.
Την Κυριακή (της Ορθοδοξίας) 24 Μαρτίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμπάκας. Προ της απολύσεως, θα προστεί της λιτανεύσεως των ιερών Εικόνων πέριξ του Ναού και θα αναγνώσει το Συνοδικόν της Ορθοδοξίας.
Την Δευτέρα 25 Μαρτίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Μετά την απόλυση, θα προστεί της Δοξολογίας επί τη εθνική εορτή της επετείου της ελληνικής επαναστάσεως του 1821, και θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των υπέρ της Πίστεως και της Πατρίδος πεσόντων αδελφών μας.
——————————————————————
Ο Πανοσιολιογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Κυριακή (της Ορθοδοξίας) 24 Μαρτίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων.
Την Δευτέρα 25 Μαρτίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κακοπλευρίου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης