Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων

Ανακοινώσεις διάφορες19.04.2024 | 1:11 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του ΑκαθίστουΎμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.
Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 6.30 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος και Τριών Νεομαρτύρων Διάβας.
Την Ε΄ Κυριακή των Νηστειών, 21 Απριλίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος και Τριών Νεομαρτύρων Διάβας.
Στις 6.30 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Προ της απολύσεως θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο μεγαλομετεωρίτη.
——————————————————————
Ο Πανοσιολιογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Παρασκευή 19 Απριλίου το απόγευμα, θα τελέσει την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαυρελίου.
Την Κυριακή 21 Απριλίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Βλαχάβας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης