Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων

Ανακοινώσεις διάφορες08.05.2024 | 11:58 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος
Την Τετάρτη της Διακαινησίμου (8 Μαΐου) το πρωί, θα προστεί της πανηγύρεως της Ιεράς Μονής του Μεγάλου Μετεώρου, επί τη μνήμη των Αγίων Κτιτόρων της Μονής.
Στις 6.30 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου (του εν Βουνένοις) Βυτουμά.
Την Πέμπτη της Διακαινησίμου (9 Μαΐου) το πρωί, θα μεταβεί στην Κοζάνη, όπου θα λάβει μέρος σε πολυαρχιερατικό συλλείτουργο, επ’ ευκαιρία των ονομαστηρίων του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμφιπόλεως κ. Χριστοφόρου.
Στις 6.30 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στο εορτάζον ιερό μετόχιο της Παναγίας της Δούπιανης.
Την Παρασκευή της Διακαινησίμου (10 Μαΐου) το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Χρυσομηλιάς.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης