Κυριακή 25.02.2024 | Εορτάζουν: Ρήγας, Ρηγίνος, Ρήγος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Λωξάνδρα, Λωξάντρα Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Άξιος, Άξια

  Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 14 έως 20 Ιανουαρίου 2024  

Ανακοινώσεις διάφορες15.01.2024 | 11:20 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τρίτη 16 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 4:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Παραποτάμου.
Εν συνεχεία στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων επί τη εορτή του Αγίου Ενδόξου Νεομάρτυρος Γεωργίου του εξ Ιωαννίνων.
Έπειτα 9:30 με 12:30 βραδινή θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Αντωνίου του Μεγάλου και του Αγίου Ενδόξου Νεομάρτυρος Γεωργίου του εξ Ιωαννίνων.
Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Παραποτάμου.
Το απόγευμα στις 5:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων.
Ακολούθως στις 6:00 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.
Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.
Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου Φωτάδος.
Ακολούθως 9:30 με 12:30 βραδινή θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον πανηγυρίζοντα Ιερό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μικρού Κεφαλοβρύσου επί τη μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Ευθυμίου του Μεγάλου.
Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Πρίνους. Εν συνεχεία θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο των αειμνήστων Δημητρίου και Αικατερίνης Παλιούρα.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης