Τρίτη 27.09.2022 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 21 έως 27 Αυγούστου 2022

Ανακοινώσεις διάφορες19.08.2022 | 7:37 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή 21 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Εν συνεχεία και περί ώρα 10:00 θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας επί τη απελευθερώση της πόλεως των Τρικάλων από την τουρκική κατοχή. Ακολούθως θα τελέσει Τρισάγιο στην Κεντρική Πλατεία της πόλεως των Τρικάλων.
Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Πόρτας Παναγιάς Πύλης.
Την Τρίτη 23 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Πόρτας Παναγιάς Πύλης.
Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων.
Την Τετάρτη 24 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων.
Από Πέμπτη 25 Αυγούστου θα βρίσκεται στην Αθήνα όπου και θα συμμετάσχει στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Την Παρασκευή 26 Αυγούστου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στο Πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Φανουρίου του νεοφανούς Αμπελοκήπων.
Το Σάββατο 27 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στο Πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Φανουρίου του νεοφανούς Αμπελοκήπων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης