Παρασκευή 01.12.2023 | Εορτάζουν: Θεόκλητος, Ναούμ, Ναούμης, Ναόμι, Ναούμα, Φιλάρετος, Φιλαρέτης, Φιλαρέτη

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 21 έως 28 Οκτωβρίου 2023  

Ανακοινώσεις διάφορες20.10.2023 | 3:34 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 21 Οκτωβρίου το πρωί θα τελέσει την Ακολουθία των Εγκαινίων Αγίας Τραπέζης στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοτρωνίου και εν συνεχεία θα Λειτουργήσει και θα Ομιλήσει κατά την πρώτη Θεία Λειτουργία.
Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου το πρωί θα τελέσει την αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία του Αγίου Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.
Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, ευγενώς προσκληθείς, θα παραβρίσκεται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Aμπελοκήπων όπου και θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό της Ιεράς Μνήμης του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου.
Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου το απόγευμα στις 6:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και το βράδυ 7:30 έως 10:00 θα τελέσει τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Συνάξεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνοςτης Παναγίας «ΦΟΒΕΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.
Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου το πρωί στις 10:30 θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας επί τη Εθνική Επετείω. Εν συνεχεία θα μεταβεί στο Στρατόπεδο Καβράκου όπου θα τελέσει επιμνημόσυνο δέηση και έπειτα θα παρακολουθήσει την παρέλαση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης