Πέμπτη 08.12.2022 | Εορτάζουν: Πατάπιος

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 23 έως 28 Οκτωβρίου 2022  

Ανακοινώσεις διάφορες22.10.2022 | 12:13 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή 23 Οκτωβρίου το πρωί θα τελέσει την αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία του Αγίου Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.
Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, ευγενώς προσκληθείς, θα παραβρίσκεται στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης όπου και θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό της Ιεράς Μνήμης του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου, Πολιούχου και κραταιού Προστάτου της Αγιοτόκου και ιστορικής πόλεως της Θεσσαλονίκης.
Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος Θεσσαλονίκης.
Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά όπου και θα συμμετάσχει στις λαμπρές εκδηλώσεως για την Απελευθέρωση της πόλεως Λαγκαδά.
Το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΦΟΒΕΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Ιερό Ναό με την ευκαιρία της πανηγύρεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ».
Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου το πρωί στις 10:30  θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας επί τη Εθνική Επετείω. Εν συνεχεία θα μεταβεί στο Στρατόπεδο Καβράκου όπου θα τελέσει επιμνημόσυνο δέηση και έπειτα θα παρακολουθήσει την παρέλαση.
Το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Παναγίτσας. Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού θα τελέσει Κουρά Μοναχής.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη μνήμη της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης