Τετάρτη 27.09.2023 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 25 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2022

Ανακοινώσεις διάφορες26.03.2022 | 11:09 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ
Έπειτα στις 9:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την τρίτη Ακολουθία της Γ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων και θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία (Όρθρο και Θεία Λειτουργία).
Το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 6:00 απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.
Την Κυριακή 27 Μαρτίου το πρωί από 7:00 έως 10:30 θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.
Το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Δ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.
Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου το απόγευμα στις 6:00 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Χρυσαυγής.
Εν συνεχεία από 7:00 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων και ακολούθως θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων επί τη ελεύση τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.
Την Τρίτη 29 Μαρτίου το απόγευμα στις 6:00 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ελευθεροχωρίου.
Εν συνεχεία από 7:00 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και των Χαιρετισμών προς τον Τίμιο Σταυρό στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων και ακολούθως θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων επί τη ελεύση τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.
Την Τετάρτη 30 Μαρτίου το απόγευμα στις 6:00 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Λογγακίου.
Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων και ακολούθως θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων επί τη ελεύση τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.
Την Πέμπτη 31 Μαρτίου το απόγευμα στις 6:00 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ράξας.
Την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 2:00 το μεσημέρι θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Δ΄ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων.
Το απόγευμα στις 7:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος Παναγίας «Σουμελά». Ακολούθως θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Δ΄ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.
Έπειτα στις 9:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Δ΄ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων και θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία (Όρθρο και Θεία Λειτουργία).

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης