Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2024  

Ανακοινώσεις διάφορες28.06.2024 | 4:53 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή 28 Ιουνίου το απόγευμα στις 8:00 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Καλονερίου.
Το βράδυ 10:00-12:15 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ιερά Αγρυπνία στο εορτάζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου εντός του Επισκοπείου (Είσοδος για τους πιστούς από την οδό Απόλλωνος 19).
Το Σάββατο 29 Ιουνίου το πρωί 7:00 έως 10:00 θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Φαρκαδόνος με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Συνάξεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ» και των Αγίων Αποστόλων.
Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Παλαιομοναστήρου.
Την Κυριακή 30 Ιουνίου το πρωί 7:00 έως 10:00 θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Πρίνους.
Το απόγευμα στις 8:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίων Αναργύρων Τρικάλων.
Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου το πρωί 7:00 έως 10:00 θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Γενεσίου.
Το απόγευμα στις 8:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γριζάνου με την ευκαιρία της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Η ΕΛΠΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» της «ΓΡΙΖΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ».
Την Τρίτη 2 Ιουλίου το πρωί 7:00-9:30 θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γριζάνου με την ευκαιρία της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Η ΕΛΠΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» της «ΓΡΙΖΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ».
Το απόγευμα στις 8:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίας Κυριακής χωρίου Αγία Κυριακή απότμημα Ιερού Λειψάνου του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός Ημών Γεωργίου του Καρσλίδη. Εν συνεχεία θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού των Θυρανοιξίων στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου. Ακολούθως θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης