Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

  Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 31 Μαρτίου έως 10 Απριλίου 2024  

Ανακοινώσεις διάφορες30.03.2024 | 1:28 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή 31 Μαρτίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου. Στο τέλος θα τελέσει ΙερόΜνημόσυνο για τους Ήρωες του απελευθερωτικού αγώνα τηςΕθνικής Οργανώσεως Κυπρίων Αγωνιστών.
Το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Γ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Εν συνεχεία θα ομιλήσει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σχοινάς εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου.
Τη Δευτέρα 1 Απριλίου από 7:00 έως 8:30 το απόγευμα θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων επί τη εορτή της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας.
Την Τρίτη 2 Απριλίου το απόγευμα στις 7:00 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίας Φανερωμένης χωρίου Φανερωμένη.
Την Τετάρτη 3 Απριλίου από 7:00 έως 8:30 το απόγευμα θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας.
Την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 7:00 το απόγευμα θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλτινού.
Την Παρασκευή 5 Απριλίου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Γ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.
Ακολούθως στις 9:00 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία της Γ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Το Σάββατο 6 Απριλίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ταξιαρχών. Εν συνεχεία στις 10:00 το πρωί θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Βασιλείου Κοντοχρήστου.
Το απόγευμα στις 7:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.
Την Κυριακή 7 Απριλίου το πρωί από 7:00 έως 10:30 θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.
Το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Δ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων. Εν συνεχεία θα ομιλήσει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Βασιλάκος εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας.
Τη Δευτέρα 8 Απριλίου το απόγευμα στις 7:00 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Μεγάλου Κεφαλοβρύσου.
Την Τρίτη 9 Απριλίου το απόγευμα στις 7:00θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων χωρίου Απόστολοι.
Την Τετάρτη 10 Απριλίου από 7:30 έως 9:30 μ.μ. θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης