Πέμπτη 22.02.2024 | Εορτάζουν: Θαλάσσιος, Θαλάσσης, Θάλασσα, Θαλασσινή, Θαλασσιά, Θαλασσία

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 9 έως 15 Δεκεμβρίου 2023  

Ανακοινώσεις διάφορες11.12.2023 | 9:35 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 5:00 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίων Αναργύρων Τρικάλων επί τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Σπυρίδωνος Επισκόπου Τριμυθούντος.
Εν συνεχεία στις 6:00 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων επί τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Σπυρίδωνος Επισκόπου Τριμυθούντος.
Το βράδυ 9:30 έως 12:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό επί τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Σπυρίδωνος Επισκόπου Τριμυθούντος.
Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι θα μεταβεί στη Φαρκαδόνα όπου θα τελέσει την ορκωμοσία του Δημάρχου και των Μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των Προέδρων και Συμβούλων των Κοινοτήτων.
Το βράδυ 9:30 έως 12:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη μνήμη των Αγίων Ευγενίου, Μαρδαρίου κλπ. Πενταρίθμων Μαρτύρων.
Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 10:15 το βράδυ, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πετρωτού το Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού. Ακολούθως θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία έως 12:30 το βράδυ.
Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 5:00 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου στον αύλειο χώρο των παλαιών Φυλακών Τρικάλων.
Το βράδυ από 9:30 έως 12:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων επί τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου.
Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί θα μεταβεί στο Στρατόπεδο Καβράκου όπου θα τελέσει την ορκωμοσία των Επιλαχόντων Σπουδαστών έτους 2023-2024 της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.
Το βράδυ 9:30 έως 12:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων επί τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Μοδέστου Αρχιεπισκόπου Ιεροσολύμων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης