Τρίτη 28.06.2022 | Εορτάζουν: Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα, Γερμανός

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου έως 14 Ιανουαρίου 2022

Ανακοινώσεις διάφορες07.01.2022 | 9:45 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει στον Ιερό Ναό των Θεοφανείων, του Τιμίου Προδρόμου και της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Λαγκαδά και εν συνεχεία θα συμμετάσχει στο ιερό μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κυρού Ιωάννου.
Το απόγευμα και το Σάββατο 8 Ιανουαρίου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στην Όσσα Λαγκαδά όπου θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό της Ιεράς μνήμης της Αγίας Νεομάρτυρος Κυράννης.
Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων και εν συνεχεία θα τελέσει το Κτητορικό μνημόσυνο.
Τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων επί τη εορτή του Οσίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου.
Από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη 11-13 Ιανουαρίου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Αθήνα.
Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου από 6 έως 9 θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων προς τιμήν του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης