Παρασκευή 30.09.2022 | Εορτάζουν: Στρατόνικος, Στράτος, Στρατής, Στρατονίκης, Στρατονίκιος

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου έως 15 Απριλίου 2022

Ανακοινώσεις διάφορες11.04.2022 | 2:58 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τετάρτη 13 Απριλίου το απόγευμα στις 7:00 θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Φαρκαδόνος Τρικάλων.
Την Πέμπτη 14 Απριλίου το απόγευμα στις 6:00 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πλατάνου Τρικάλων.
Την Παρασκευή 15 Απριλίου το απόγευμα στις 6:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος χωρίου Άγιος Βησσαρίων (Δούσικο) Τρικάλων απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μοδέστου Επισκόπου Ιεροσολύμων. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.
Ακολούθως στις 8:00 θα μεταβεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων και θα παρακολουθήσει την Συναυλία που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης με τίτλο «Ερχόμενος ο Κύριος προς το εκούσιον Πάθος» και θα περιλαμβάνει επίκαιρους ύμνους από τη Χορωδία Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, το Σωματείο Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων «ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ» και το Χορό Ιεροψαλτών Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νίκαιας Λαρίσης.
Έπειτα το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων επί τη εορτή εγέρσεως του Αγίου και δικαίου φίλου του Χριστού Λαζάρου του τετραημέρου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης