Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

  Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου έως 15 Αυγούστου 2023  

Ανακοινώσεις διάφορες01.08.2023 | 1:49 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τρίτη 1 Αυγούστου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων επί τη εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου. Εν συνεχεία στις 8:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Ακολούθως το βράδυ από 9:00 έως 10:00 θα τελέσει Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Πρωτομάρτυρος Στεφάνου.
Την Τετάρτη 2 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιοχωρίου Γαρδικίου και στις 8:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής χωρίου Αγίας Παρασκευή (Τζιούρτζια).
Την Πέμπτη 3 Αυγούστου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 10:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Δροσοχωρίου και στις 11:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου χωρίου Άγιος Νικόλαος (Καμνάϊ)
Το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αθαμανίας και στις 7:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γαρδικίου.
Ακολούθως το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ασφάκας Ασπροποτάμου.
Την Παρασκευή 4 Αυγούστου το πρωί στις 11:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πύρρας.
Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νεραϊδοχωρίου.
Ακολούθως το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στην Πύρρα για τους συμμετέχοντες στη νεανική φοιτητική εξόρμηση νέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που φιλοξενεί η Ιερά μας Μητρόπολη έως 5ης Αυγούστου.
Το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 7:30 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος χωρίου Σωτήρα.
Την Κυριακή 6 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Περτουλίου.
Το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μεσοχώρας και στις 8:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αρματωλικού.
Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων επί τη εορτή του Αγίου Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης. Εν συνεχεία στις 8:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Ακολούθως το βράδυ από 9:00 έως 10:00, θα τελέσει Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης.
Την Τρίτη 8 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ελληνοκάστρου και στις 8:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αρδανίου.
Την Τετάρτη 9 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:00 στον Ιερό Ναό στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Λιοπράσου και στις 8:00 στον Ιερό Ναό στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρελιάς.
Την Πέμπτη 10 Αυγούστου το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δροσερού.
Εν συνεχεία το βράδυ από 9:00 έως 10:00 θα τελέσει Θεία Λειτουργία  στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων επί τη εορτή της αναμνήσεως του εν Κερκύρα θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος.
Την Παρασκευή 11 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:00 στον Ιερό Ναό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλοκωτού και στις 8:00 στον Ιερό Ναό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πηνειάδος.
Το Σάββατο 12 Αυγούστου το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου.
Την Κυριακή 13 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ζάρκου.
Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού, του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης.
Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί μπροστά στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Οιχαλίας την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Οδηγήτριας. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο.
Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βαλτινού.
Την Τρίτη 15 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ελάτης.
Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Μεθέορτου Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης