Τρίτη 26.09.2023 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου έως 18 Σεπτεμβρίου 2023  

Ανακοινώσεις διάφορες14.09.2023 | 9:38 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.
Το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.
Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει και θα τελέσει την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του π. Μελετίου Δουσικιώτου.
Το απόγευμα στις 7:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού. Ακολούθως θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.
Το βράδυ στις 10:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί μπροστά στα προπύλαια του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων την Τιμία Κάρα του Αγίου και ακολούθως θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία.
Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ» της «ΖΟΥΛΙΑΝΙΤΙΣΣΑΣ» στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ζηλευτής.
Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου το πρωί 8:00 με 10:30 το πρωί  θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων.
Το απόγευμα στις 7:00 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων.
Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου το πρωί θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού: α) στις 8:30 στο Δημοτικό Σχολείο Μεγάλων Καλυβίων και β) στις 9:30 στο Γυμνάσιο Μεγάλων Καλυβίων.
Το βράδυ 8:00 με 12:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου με την ευκαιρία της Εορτής της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας».

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης