Σάββατο 21.05.2022 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

  Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου έως 20 Φεβρουαρίου 2022

Ανακοινώσεις διάφορες08.02.2022 | 9:44 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ
 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ μέχρι την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Αθήνα.
Την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει κατά την κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Κεραμιδίου Τρικάλων.
Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού Τρικάλων.
Το απόγευμα στις 6 θα μεταβεί στην Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων και θα παρακολουθήσει την 1η πανελληνίως παρουσίαση του βιβλίου του Άρχοντος Μαΐστορος της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Γρηγορίου Νταραβάνογλου με τίτλο:  «Ο μουσικός Όρθρος κατά την ψαλτικήν παράδοσιν της Πόλης» που συνδιοργανώνουν η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης και το Σωματείο Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων «Ιωάννης ο Δαμασκηνός» και τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεως.
Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία από 7 έως 10 το βράδυ στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων επί τη μνήμη του Αγίου Μελετίου Αρχιεπισκόπου Αντιοχείας.
Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων.
Τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία από 7 έως 10 το βράδυ στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής χωρίου Αγία Κυριακή Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Ανθίμου του εν Χίω.
Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία από 7 έως 10 το βράδυ στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων επί τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Τήρωνος.
Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία από 7 έως 10 το βράδυ στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων επί τη μνήμη της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας.
Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου Τρικάλων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης