Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου έως 23 Φεβρουαρίου 2024  

Ανακοινώσεις διάφορες20.02.2024 | 2:38 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου το βράδυ θα τελέσει θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων. Εν συνεχεία θα τελέσει το μνημόσυνο του αειμνήστου Αρχιμανδρίτου Χαρίτωνος Μανιτάρα με την ευκαιρία συμπληρώσεως τριών ετών από την κοίμησή του.

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου θα μεταβεί στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας Μεγάρχης και στα πλαίσια των Μηνιαίων Συνάξεων “Ανθολόγιον Πίστης” θα παρακολουθήσει την ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Χερουβείμ Τσίνογλου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Γιαννιτσών.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή του εν Αγίοις Πατρός Ημών Πολυκάρπου Επισκόπου Σμύρνης.

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων επί τη εορτή της Α΄ και Β΄ Ευρέσεως της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου, Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης