Παρασκευή 19.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου έως 25 Νοεμβρίου 2021

Ανακοινώσεις διάφορες18.11.2021 | 3:42 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου το απόγευμα στις 8 θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Δάφνης όπου και θα μεταφέρει την Ιερά, Χαριτόβρυτο και Θαυματουργό Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας από τον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων όπου και φυλάσσεται. Εν συνεχεία θα τελέσει στον ίδιο Ιερό Ναό Ιερά Αγρυπνία.
Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Δάφνης.
Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Δάφνης.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μακρυμάλλης Ευβοίας επί τη μνήμη του Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία.
Από 20 έως 25 Νοεμβρίου θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις τιμής της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Ελλάδος προς την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, τον Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικό Πατριάρχη κύριο Βαρθολομαίο, προκειμένου να τιμηθεί δεόντως το Τίμιο Πρόσωπο Αυτού επ’ ευκαιρία της συμπληρώσεως τριακονταετούς συνεχούς ενδόξου, θεοφιλούς και τετιμημένης Πατριαρχίας στον Αποστολικό, Πατριαρχικό και Οικουμενικό Θρόνο της Κωνσταντινουπόλεως.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης