Δευτέρα 15.08.2022 | Εορτάζουν: Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Τάκης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Νάγια, Δέσποινα, Δέσπω, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω,Μαρία, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μανιώ, Μαίρη, Μαρινίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μάνια, Μάρα, Μαράκι, Μάριος,Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Μαριάντζελα, Μαρινέλα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ηλιοστάλακτη, Ηλιοστάλακτη, Καθολική, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια,Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου έως 8 Δεκεμβρίου 2021

Ανακοινώσεις διάφορες30.11.2021 | 1:18 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ
 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλλιθέας επί τη μνήμη των Αγίων Ναούμ του Προφήτου και Φιλαρέτου του Ελεήμονος.
Από την Τετάρτη 1 έως την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου  θα συμμετάσχει στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων επί τη μνήμη των Αγίων Αβακούμ του Προφήτου και Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.
Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Δάφνης επί τη μνήμη του Αγίου Προφήτου Σοφονίου.
Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 6 θα συγχοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού, Γλυφάδος, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Αντωνίου, Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου και Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως επί τη εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας και του Οσίου Ιωάννου του Δαμασκηνού.
Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού, Γλυφάδος, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Αντωνίου, Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου και Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος. Εν συνεχεία θα τελέσουν το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κυρού Αλεξίου.
Το απόγευμα στις 5:30 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των Προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γριζάνου Τρικάλων Αντίγραφο της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Σουμελά. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.
Το βράδυ στις 8 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των Προπυλαίων του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Οδηγήτριας της «Καλυβιανής». Εν συνεχεία θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία.
Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Το απόγευμα στις 6:30 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Μεθέορτου Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τον Άγιο Νικόλαο στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων. Εν συνεχεία θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κυρού Αλεξίου. Ακολούθως θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση επί του τάφου του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Αλεξίου.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γριζάνου Τρικάλων με την ευκαιρία ελεύσεως Αντιγράφου της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Σουμελά.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πυργετού επί τη εορτή της Συλλήψεως της Αγίας Άννης, Μητρός της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης