Σάββατο 06.03.2021 | Εορτάζουν: Ησύχιος, Ησύχης, Ησυχία

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου έως 1 Φεβρουαρίου 2021

Ανακοινώσεις διάφορες27.01.2021 | 10:10 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 5:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων επί τη εορτή των Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου.
Εν συνεχεία στις 6:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή Χρυσοστόμου επί τη εορτή των Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου.
Το Σάββατο 30 Ιανουάριου το απόγευμα στις 5:00 θα Χοροστατήσει κατά τις Ακολουθίες Εσπερινού και του Όρθρου της Κυριακής ΙΕ΄ Λουκά στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.
Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου το πρωί 9:30 θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.
Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου το απόγευμα στις 4:00 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Διαλεκτού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος του αντιγράφου της Παναγίας «ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑΣ» και επί τη εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού.
Εν συνεχεία στις 6:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων επί τη εορτή Χρυσοστόμου επί τη εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop