Τετάρτη 16.06.2021 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου έως 13 Ιουνίου 2021

Ανακοινώσεις διάφορες07.06.2021 | 3:09 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ τη Δευτέρα 7 Ιουνίου το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων επί τη εορτή της Αγίας Παρθενομάρτυρος Καλλιόπης.
Την Τρίτη 8 Ιουνίου το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα.
Την Τετάρτη 9 Ιουνίου το απόγευμα στις 7:30 θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Μεγάρχης.
Το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.
Την Πέμπτη 10 Ιουνίου το απόγευμα ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στο χωρίο Ξηρόκαμπος Καλαμπάκας όπου θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό της Ιεράς μνήμης του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Επισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας.
Το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι της Παναγίας της Ελευθερώτριας στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων.
Την Παρασκευή 11 Ιουνίου το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ρώσου, Ιατρού και Ομολογητού στο Γαρδικάκι.
Εν συνεχεία στις 8:30 θα τελέσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων την ειδική Παράκληση και θα αναγνώσει ικετευτική ευχή για την πρόοδο στις εξετάσεις των διαγωνιζομένων μαθητών στις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ρώσου, Ιατρού και Ομολογητού στο Γαρδικάκι.
Την Κυριακή 13 Ιουνίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Οικουμενίου Σεισμοπλήκτων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop