Κυριακή 29.01.2023 | Εορτάζουν: Βαρσιμαίος, Βαρσάμης, Βαρσαμία, Βαρσάμω, Βαλσάμω, Βαλσαμία

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου έως 9 Ιουλίου 2021

Ανακοινώσεις διάφορες02.07.2021 | 9:02 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή 4 Ιουλίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Γενεσίου.
Την Τρίτη 6 Ιουλίου το απόγευμα στις 8 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Νεράιδας.
Την Τετάρτη 7 Ιουλίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής χωρίου Αγία Κυριακή.
Το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Προκοπίου στο χωρίο Άγιος Προκόπιος. Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού θα τελέσει την εις Μικρόσχημο Μοναχό Κουρά του Δοκίμου αδελφού της Μονής Ιωάννου Κλάδη.
Την Πέμπτη 8 Ιουλίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Προκοπίου στο χωρίο Άγιος Προκόπιος και θα τελέσει Χειροτονία Διακόνου
Την Παρασκευή 9 Ιουλίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη μνήμη των Οσίων Παϊσίου του Αγιορείτου και Σωφρονίου Έσσεξ. Εν συνεχεία θα τελέσει το μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κυρού Παντελεήμονος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ