Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 10 έως 14 Ιανουαρίου 2020

Ανακοινώσεις διάφορες09.01.2020 | 3:09 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων θα προεδρεύσει κατά την πρώτη Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών για το έτος 2020 και θα ευλογήσει την αγιοβασιλόπιτα.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου επί τη εορτή του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου.
Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου το πρωί στις 11 θα τελέσει την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο Κολυμβητήριο Τρικάλων.
Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων.
Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων. Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στο τέλος θα μνημονευθούν τα ονόματα των ασθενών σε σχετική ευχή υπέρ υγείας.

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:
Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 12 Ιανουαρίου το πρωί θα λειτουργήσει στο Ριζαριό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ