Τετάρτη 05.10.2022 | Εορτάζουν: Χαριτίνη, Χαριτίνα, Χαρίτη, Τίνα, Χαρά, Μεθοδία, Ερμογένης

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 14 έως 20 Σεπτεμβρίου 2019

Ανακοινώσεις διάφορες16.09.2019 | 2:47 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου το πρωί θα μεταβεί στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων και θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξη του νέου Δικαστικού έτους.
Το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Αχλαδοχωρίου.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την ευκαιρία ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.
Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την ευκαιρία ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Εν συνεχεία θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Ιερό Ναό με την ευκαιρία ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.
Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:00 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν της Πανηγυρίζουσας Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων το οποίο κομίζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός προς ευλογία του πιστού λαού της επαρχίας μας. Εν συνεχεία θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναζαρέτ κ. Κυριακού κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας». Εν συνεχεία θα συμμετέχει της Ιεράς Λιτανεύσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού και της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας» εντός της Ιεράς Μονής.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην ίδια Ιερά Μονή με την ευκαιρία ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας».
Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Λογγακίου.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την ευκαιρία ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και της εορτής του Αγίου Ευσταθίου.
Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:30 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί στην είσοδο του χωρίου Αγία Κυριακή Τρικάλων απότμημα Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως του Ιερού Λειψάνου προς τον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής χωρίου Αγία Κυριακή Τρικάλων όπου και θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Ιερό Ναό με την ευκαιρία ελεύσεως αποτμήματος Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑΖΑΡΕΤ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:00 θα κομίσει στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Εν συνεχεία θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας». Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού και της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας» εντός της Ιεράς Μονής.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης