Τετάρτη 19.01.2022 | Εορτάζουν: Ευφρασία, Ευφρασίτσα, Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 14 έως 20 Σεπτεμβρίου 2019

Ανακοινώσεις διάφορες13.09.2019 | 2:39 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναζαρέτ κ. Κυριακού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.
Το απόγευμα στις 7:00 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν της Πανηγυρίζουσας Ιεράς Μονής Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων το οποίο κομίζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός προς ευλογία του πιστού λαού της επαρχίας μας. Εν συνεχεία θα συγχοροστατήσει μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ναζαρέτ κ. Κυριακού και Πειραιώς κ. Σεραφείμ κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.
Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Πειραιώς κ. Σεραφείμ και Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.
Το απόγευμα στις 7:00, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί μπροστά στο Δημαρχείο Πύλης τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων το οποίο κομίζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός και την Τιμία Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος. Ακολούθως θα συμμετέχει της Ιεράς Λιτανεύσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού και της Τιμίας Κάρας προς τον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης όπου και θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναζαρέτ κ. Κυριακού κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.
Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου το πρωί θα μεταβεί στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων και θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξη του νέου Δικαστικού έτους.
Το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Αχλαδοχωρίου.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την ευκαιρία ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.
Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την ευκαιρία ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Εν συνεχεία θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Ιερό Ναό με την ευκαιρία ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.
Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:00 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν της Πανηγυρίζουσας Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων το οποίο κομίζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός προς ευλογία του πιστού λαού της επαρχίας μας. Εν συνεχεία θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναζαρέτ κ. Κυριακού κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας». Εν συνεχεία θα συμμετέχει της Ιεράς Λιτανεύσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού και της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας» εντός της Ιεράς Μονής.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην ίδια Ιερά Μονή με την ευκαιρία ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας».
Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Λογγακίου.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την ευκαιρία ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και της εορτής του Αγίου Ευσταθίου.
Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:30 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί στην είσοδο του χωρίου Αγία Κυριακή Τρικάλων απότμημα Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως του Ιερού Λειψάνου προς τον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής χωρίου Αγία Κυριακή Τρικάλων όπου και θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Ιερό Ναό με την ευκαιρία ελεύσεως αποτμήματος Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑΖΑΡΕΤ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.
Το απόγευμα στις 7:00 θα κομίσει στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και εν συνεχεία θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.
Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:00, θα κομίσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού και της Τιμίας Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνος προς τον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης όπου και θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.
Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:00 θα κομίσει στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Εν συνεχεία θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας». Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού και της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κορμποβίτισσας» εντός της Ιεράς Μονής.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου το απόγευμα θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναζαρέτ κ. Κυριακού και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.
Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τύρναβου κ. Ιερωνύμου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου στην ίδια Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ
ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τύρναβου κ. Ιερώνυμος την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:
Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.
Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει στα Σεισμόπληκτα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020