Τρίτη 02.03.2021 | Εορτάζουν: Ευθαλία, Θάλια, Θάλεια, Ευθαλίτσα, Ευθαλιώ, Θαλίτσα, Θαλιώ, Τρωάδιος, Τρωάδης, Τρωάδος, Τρωάς, Τρωάδα, Τρωαδία, Τρωάδη, Τρωαδίτσα

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 17 έως 23 Οκτωβρίου 2020

Ανακοινώσεις διάφορες19.10.2020 | 2:48 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 5:30 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης το Αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ» εκ του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Θεσσαλονίκης. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Δοξολογία επί τη υποδοχή της Ιεράς Εικόνος και της Ακολουθίας της Μεγάλης Εβδομάδος του Αγίου Δημητρίου.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Ιερό Ναό.
Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων. Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στο τέλος θα μνημονευθούν τα ονόματα των ασθενών σε σχετική ευχή υπέρ υγείας.
Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία του Αγίου Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου.
Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου επί τη εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρέθα.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop