Τρίτη 28.06.2022 | Εορτάζουν: Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα, Γερμανός

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 22 έως 28 Αυγούστου 2020

Χωρίς κατηγορία22.08.2020 | 2:18 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ σήμερα Σάββατο 22 Αυγούστου το απόγευμα στις 7 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Πόρτας Παναγιάς.
Την Κυριακή 23 Αυγούστου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων και θα τελέσει την εις Διάκονον Χειροτονία του κ. Αποστόλου Κανέλη. Εν συνεχεία και περί ώρα 10:00 θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας επί τη απελευθερώση της πόλεως των Τρικάλων από την τουρκική κατοχή. Ακολούθως θα τελέσει Τρισάγιο στην Κεντρική Πλατεία της πόλεως των Τρικάλων.
Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων και θα τελέσει την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του π. Αποστόλου Κανέλη.
Την Τετάρτη 26 Αυγούστου το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βαλομανδρίου επί τη μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Φανουρίου του νεοφανούς.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Φανουρίου του νεοφανούς.
Την Παρασκευή 28 Αυγούστου το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου χωρίου Πρόδρομος.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΝΟΥ κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ
Ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας σήμερα Σάββατο 22 Αυγούστου το απόγευμα στις 7 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Πόρτας Παναγιάς.
Την Κυριακή το πρωί 23 Αυγούστου θα συλλειτουργήσει μετά του Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων
Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ
Την Κυριακή 23 Αυγούστου το απόγευμα στις 7, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ
ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:
Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 23 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στο Νεραϊδοχώρι. Το απόγευμα κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Νεραϊδοχωρίου.
Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Νεραϊδοχωρίου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης