Δευτέρα 08.08.2022 | Εορτάζουν: Μύρων, Μύρα, Μίρκα, Τριαντάφυλλος, Τριανταφύλλης, Φύλλης, Φύλλιος, Τριανταφυλλένιος, Τριανταφυλλιά, Φύλλη, Φύλλια, Φυλλιώ, Φυλλίτσα, Τριανταφυλλένια, Ρόζα

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 22 έως 28 Οκτωβρίου 2020

Ανακοινώσεις διάφορες23.10.2020 | 1:57 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία (Ακολουθία Μεγάλης Εβδομάδος Αγίου Δημητρίου, Μεγάλη Παρασκευή, Εγκώμια και Θεία Λειτουργία) στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τρικάλων.

Τό Σάββατο 24 Οκτωβρίου το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά τις Ακολουθίες του Εσπερινού και του Όρθρου του Μεγάλου Σαββάτου του Αγίου Δημητρίου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τρικάλων.

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τρικάλων

Το απόγευμα και τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης όπου και θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό της Ιεράς Μνήμης του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου, Πολιούχου και κραταιού Προστάτου της Αγιοτόκου και ιστορικής πόλεως της Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος Θεσσαλονίκης.

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά όπου και θα συμμετάσχει στις λαμπρές εκδηλώσεως για την Απελευθέρωση της πόλεως Λαγκαδά.

Το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΦΟΒΕΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Ιερό Ναό με την ευκαιρία της πανηγύρεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ».

Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου το πρωί στις 10:30  θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας επί τη Εθνική Επετείω. Εν συνεχεία θα μεταβεί στο Στρατόπεδο Καβράκου όπου θα τελέσει επιμνημόσυνο δέηση.

Το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά τις Ακολουθίες του Μεθεόρτου Εσπερινού και των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη μνήμη της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας.

Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη μνήμη της Αγίας Ελένης της εκ Σινώπης του Πόντου.

 ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 25 Οκτωβρίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κρηνίτσας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης