Τετάρτη 27.01.2021 | Εορτάζουν: Χρυσόστομος, Χρυσοστόμης, Χρυσοστόμη, Χρυσοστομία, Χρυσοστομίτσα

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 4 έως 16 Αυγούστου 2020

Ανακοινώσεις διάφορες04.08.2020 | 3:21 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τρίτη 4 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλοκωτού και στις 8 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ζάρκου.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου Γαρδικάκι Τρικάλων επί τη εορτή της Αγίας Νόννας, Μητρός του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου.
Την Τετάρτη 5 Αυγούστου στις 7:30 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος χωρίου Σωτήρα.
Την Πέμπτη 6 Αυγούστου το πρωί 6-9:30 θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου.
Το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 5 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πολυνερίου, στις 6:30 στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Βαλκάνου και στις 7:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Μοσχοφύτου.
Την Παρασκευή 7 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 4 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γλύστρας, στις 5:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Γκολφαρίου και στις 6:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μυροφύλλου.
Το Σάββατο 8 Αυγούστου το πρωί θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου Καλαμπάκας όπου θα συμμετάσχει στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Αλεξάνδρου Καραμήντζιου.
Το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.
Την Κυριακή 9 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ελάτης.
Το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πλατάνου και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ριζώματος.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή του εν Αγίοις Πατρός Ημών Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης.
Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ξυλοπαροίκου και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλτινού.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων επί τη εορτή της αναμνήσεως του εν Κερκύρα θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος.
Την Τρίτη 11 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Διασέλλου και στις 8 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πηνειάδος.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γριζάνου επί τη εορτή των Αγίων Μαρτύρων Φωτίου και Ανικήτου.
Την Τετάρτη 12 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου Διποτάμου και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πύργου.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων επί τη αποδόση της Εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.
Την Πέμπτη 13 Αυγούστου στις 7:30 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων (Όρθρο, Εγκώμια προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου και Θεία Λειτουργία).
Την Παρασκευή 14 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί μπροστά στο Δημαρχείο Οιχαλίας την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Οδηγήτριας. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως προς τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο.
Την Κυριακή 16 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Τετάρτη 5 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Εσπερινού στο Περτούλι.
Την Πέμπτη 6 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στο Βροντερό. Το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στη Δέση.
Την Παρασκευή 7 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.
Την Κυριακή 9 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στο Γαρδίκι. Το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στο Νεραϊδοχώρι.
Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Αθαμανία και στο χωρίο Αγία Παρασκευή (Τζιούρτζια).
Την Τρίτη 11 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στους Καλογήρους.
Την Τετάρτη 12 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στο Κοτρώνι.
Την Πέμπτη 13 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ελάτη.
Την Παρασκευή 14 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Εσπερινού στο Περτούλι.
Το Σάββατο 15 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στην Πύρρα.
Την Κυριακή 6 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στο Πετροχώρι.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop