Πέμπτη 29.10.2020 | Εορτάζουν: Αβραάμ, Αβραμία, Μελιτίνος, Μελιτινή, Μελιτίνη, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα, Μελίνα, Μελιτίνος, Μελίνα, Μελιτίνη, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα, Αναστασία, Νατάσα, Νατάσσα, Τασία, Σία, Τατία, Τάσα, Τέσα

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου έως 13 Μαρτίου 2020

Ανακοινώσεις διάφορες09.03.2020 | 1:08 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ τη Δευτέρα 9 Μαρτίου το πρωί στο Μνημείο των πεσόντων Τρικαλινών μαχητών του Υψώματος 731 και του πολέμου 1940-41, στο 6ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρικάλων-Καρδίτσας, όπου και θα αναπέμψει τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων Μαχητών του 5ου Συντάγματος στο Ύψωμα 731 και του πολέμου 1940-41.
Το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και κατά την Ακολουθία των Χαιρετισμών προς τα «Άχραντα Πάθη» στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.
Το βράδυ 9:30-12:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία με Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον ίδιο Ιερό Ναό επί τη ελεύση των «Αχράντων Παθών» του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.
Την Τρίτη 10 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και την Ακολουθία των Εγκωμίων πρός τα «Άχραντα Πάθη». στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.
Το βράδυ 9:30-12:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία με Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα ψάλει τα «Μεγαλυνάρια» προς τα «Άχραντα Πάθη». Εν συνεχεία θα προπέμψει τα «Άχραντα Πάθη» του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.
Την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Zάρκου.
Την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 5:30 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.
Περί ώρα 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.
Περί ώρα 9:00 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Εν συνεχεία θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία με την Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Ο ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Μητροπόλεώς μας την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ώρα 6:00 μ.μ..
Κατ’ αυτόν θα Χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και θα ομιλήσει ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας π. Καλλίνικος Πουλής.

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:
Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης τη Δευτέρα 9 Μαρτίου το απόγευμα θα τελέσει την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.
Την Τετάρτη 11 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο Λόγγο.
Την Παρασκευή 13 Μαρτίου το βράδυ θα τελέσει την Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις Καρυές Τρικάλων.

ΚΗΡΥΚΕΣ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ:
Ο κ. Γεώργιος Μηλίτσης την Παρασκευή 13 Μαρτίου το βράδυ κατά την Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop