Τετάρτη 19.01.2022 | Εορτάζουν: Ευφρασία, Ευφρασίτσα, Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου έως 13 Σεπτεμβρίου 2019

Ανακοινώσεις διάφορες09.09.2019 | 4:08 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:30 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων το οποίο κομίζει στην πόλη μας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός προς ευλογία του πιστού λαού της επαρχίας μας. Εν συνεχεία θα συγχοροστατήσει μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ναζαρέτ κ. Κυριακού, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την ευκαιρία ελεύσεως τεμαχίου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου το πρωί θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού σε εκπαιδευτήρια της Φαρκαδόνος: α) στις 8:00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, β) στις 8:30 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, γ) στις 9:00 στο Γυμνάσιο-ΕΠΑΛ, δ) στις 9:30 στο Ενιαίο Λύκειο, ε) στις 10:00 στο Νηπιαγωγείο και στ) στις 10:30 στον Παιδικό Σταθμό.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Κυράννης Όσσας Λαγκαδά για την εορτή ανευρέσεως και ανακομιδής των Χαριτοβρύτων και Σεπτών Λειψάνων της Αγίας Νεοπαρθενομάρτυρος Κυράννης.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 7:00 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναζαρέτ κ. Κυριακού και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων. Εν συνεχεία θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού σε οδούς της ενορίας.

 

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑΖΑΡΕΤ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου το απόγευμα και ώρα 7:30, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός θα κομίσει στην πόλη μας τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και εν συνεχεία θα συγχοροστατήσει μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Χρυσοστόμου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 7:00 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων. Εν συνεχεία θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού σε οδούς της ενορίας.

 Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΟΦΕΡΣΑΛΩΝ

κ. ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου το απόγευμα και ώρα 7:30, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος θα συγχοροστατήσει μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ναζαρέτ κ. Κυριακού, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Χρυσοστόμου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

 Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου το απόγευμα και ώρα 7:30, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος θα συγχοροστατήσει μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ναζαρέτ κ. Κυριακού, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Χρυσοστόμου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Ο ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου το απόγευμα και ώρα 7:30, ευγενώς προσκληθείς, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μοζαμβίκης κ. Χρυσόστομος θα συγχοροστατήσει μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ναζαρέτ κ. Κυριακού, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 7:00 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναζαρέτ κ. Κυριακού και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων. Εν συνεχεία θα συμμετέχει της Ιεράς Λιτανεύσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού σε οδούς της ενορίας.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο Πρωτοσύγκελλος π. Αλέξιος Κανίνας την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου το πρωί θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού σε εκπαιδευτήρια της πόλεως των Τρικάλων: α) στις 8:30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, β) στις 9:00 στο 1ο Ενιαίο Λύκειο, γ) στις 9:30 στο 10ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο, δ) στις 10:00 στο Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο και ε) στις 10:30 στο ΕΠΑΛ Μπάρας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020