Τρίτη 27.02.2024 | Εορτάζουν: Ασκληπιός, Ασκληπιάς, Ασκληπιάδα, Νήσιος, Νήσης

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου έως 14 Ιουνίου

Ανακοινώσεις διάφορες11.06.2019 | 2:36 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τρίτη 11 Ιουνίου το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ρώσου, Ιατρού και Ομολογητού στο Γαρδικάκι. Εν συνεχεία θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά πέριξ του Ιερού Ναού.
Την Τετάρτη 12 Ιουνίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ρώσου, Ιατρού και Ομολογητού στο Γαρδικάκι.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων επί τη εορτή του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός Ημών Φιλοθέου εκ Σκλαταίνης (Ριζώματος).
Την Παρασκευή 14 Ιουνίου το πρωί, θα βρίσκεται στη Λάρισα όπου θα συμμετάσχει στις εόρτιες εκδηλώσεις για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.
Το απόγευμα στις 8 θα μεταβεί στο Υπαίθριο Θέατρο του Φρουρίου των Τρικάλων και θα παρακολουθήσει την εορταστική εκδήλωση λήξης των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών «Αφιερωμένη στην Ορθοδοξία» που θα περιλαμβάνει την παρουσίαση ύμνων και τραγουδιών από Χορωδιακά Εργαστήρια, καθώς και Χορευτικά Παραδοσιακά Συγκροτήματα, τα οποία καλλιεργούν με προσεκτική επιμέλεια τις παραδοσιακές και σύγχρονες εκφράσεις της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, μέσα στην ενοριακή ζωή.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης