Κυριακή 09.05.2021 | Εορτάζουν: Χριστόφορος, Χριστοφόρης, Φόρης, Χριστόφης, Χριστοφία, Χριστοφίνα, Ησαΐας

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου έως 17 Αυγούστου 2019

Ανακοινώσεις διάφορες05.08.2019 | 4:24 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ :
Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 7:30 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος χωρίου Σωτήρα.
Την Τρίτη 6 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ταξιαρχών.
Το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Λόγγου και στις 7:30 στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Σερβωτών.
Την Τετάρτη 7 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 5:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γλύστρας και στις 7:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μυροφύλλου.
Την Πέμπτη 8 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 5 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορυφής, στις 6:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αετού και στις 8 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Λαφίνας.
Την Παρασκευή 9 Αυγούστου το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 5 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παχτουρίου, στις 6:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αρματωλικού και στις 8 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μεσοχώρας.
Το Σάββατο 10 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεράιδας.
Την Κυριακή 11 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας.
Το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αθαμανίας και στις 7:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής χωρίου Αγία Παρασκευή (Τζιούρτζια).
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Γενεσίου Θεοτόκου Ορφανού Οιχαλίας επί τη εορτή των Αγίων Μαρτύρων Φωτίου και Ανικήτου.
Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου χωρίου Άγιος Νικόλαος (Καμνάϊ).
Το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Περτουλίου και στις 7:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ελάτης.

Την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 7:30 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως του Επιταφίου της Υπεραγίας Θεοτόκου. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος.
Την Τετάρτη 14 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί μπροστά στο Δημαρχείο Οιχαλίας την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Οδηγήτριας. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως προς τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο.
Το απόγευμα και την Πέμπτη 15 Αυγούστου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα βρίσκεται στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Σουμελά Βερμίου όπου θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Την Παρασκευή 16 Αυγούστου το απόγευμα και το Σάββατο 17 Αυγούστου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα βρίσκεται στην Ιερά Μονή Παναγίας Γουμενίσσης όπου θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Γουμενίσσης.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ
ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ- ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:
Ο Πρωτοσύγκελλος π. Αλέξιος Κανίνας τη Δευτέρα 5 Αυγούστου το απόγευμα κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου.
Την Τρίτη 6 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος χωρίου Σωτήρα.
Το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου του Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων.
Την Τετάρτη 7 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων.
Την Πέμπτη 8 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.
Την Παρασκευή 9 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.
Την Κυριακή 11 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων.
Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Την Τρίτη 13 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.
Την Τετάρτη 14 Αυγούστου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης τη Δευτέρα 5 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Εσπερινού στο Περτούλι.
Την Τρίτη 6 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στο Βροντερό.
Την Τετάρτη 7 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.
Την Πέμπτη 8 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στους Καλογήρους.
Την Παρασκευή 9 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στο Κοτρώνι.
Την Κυριακή 11 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στο Γαρδίκι και εν συνεχεία στο Νεραϊδοχώρι.
Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στη Δέση.
Την Τρίτη 13 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στο Νεραϊδοχώρι.
Την Τετάρτη 14 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Εσπερινού στο Περτούλι.
Την Πέμπτη 14 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στην Πύρρα.
Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Τρίτη 6 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στην Κρηνίτσα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop