Σάββατο 24.10.2020 | Εορτάζουν: Σεβαστιανή, Σεβαστίνα, Σεβαστιάνα, Σεβαστή, Σέβη, Σεβούλα, Σεβαστούλα

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου έως 17 Μαΐου

Ανακοινώσεις διάφορες11.05.2019 | 3:17 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 11 Μαΐου το απόγευμα και την Κυριακή 12 Μαΐου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στην Καρδίτσα όπου θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό επί τη εορτή του Αγίου Σεραφείμ Αρχιεπισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου.
Την Κυριακή το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Γλυκερίας στη θέση Λογγιές Ροπωτού.
Το βράδυ θα μεταβεί στο χωρίο Αγία Κυριακή και θα παρακολουθήσει εορταστική ενοριακή εκδήλωση.
Τη Δευτέρα 13 Μαΐου το πρωί στις 10:30 θα μεταβεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων και θα συμμετάσχει στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.
Την Τρίτη 14 Μαΐου το πρωί στις 11 θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς όπου και θα μεταφέρει την Ιερά, Χαριτόβρυτο και Θαυματουργό Κάρα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας από τον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων όπου και φυλάσσεται. Το βράδυ θα τελέσει στον ίδιο Ιερό Ναό Ιερά Αγρυπνία.
Την Πέμπτη 16 Μαΐου το απόγευμα στις 7 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων την Τιμία Κάρα του Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου καταγομένου και εν Τρικάλοις αθλήσαντος. Εν συνεχεία θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Τιμίας Κάρας και της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου σε οδούς της ενορίας.
Την Παρασκευή 17 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων.
Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΔΕΣΣΗΣ, ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΙΩΗΛ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ
Ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ την Πέμπτη 16 Μαΐου το απόγευμα στις 7 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων.
Την Παρασκευή 17 Μαΐου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ
ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ
Την Πέμπτη 16 Μαΐου το απόγευμα στις 7, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ
ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:
Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 12 Μαΐου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων.
Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Κυριακή 12 Μαΐου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Τρικάλων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop