Σάββατο 18.01.2020 | Εορτάζουν: Αθανάσιος, Θανάσης, Νάσος, Σάκης, Θάνος, Θανάσος, Θανασάκης, Σούλης, Αθανασία, Νάσια, Νάνσυ, Θανασία, Θανασούλα, Σούλα, Νάσα, Σούλη, Κύριλλος, Κυριλλία, Κυρίλλα, Κυρίλλη, Θεόδουλος, Θεοδούλιος, Θεοδούλης, Θεοδουλία, Θεοδούλα, Θεόδουλη

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου έως 19 Ιουλίου 2019

Ανακοινώσεις διάφορες15.07.2019 | 3:03 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γκούρας. Εν συνεχεία θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της μακαριστής Ξένης Μοναχής. Ακολούθως θα μεταβεί στις κατασκηνώσεις της ΓΕΧΑ. Εν συνεχεία θα μεταβεί στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στην Πύρρα και θα επιδώσει τα αναμνηστικά στα παιδιά της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου.
Την Τρίτη 16 Ιουλίου το απόγευμα στις 6, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και θα τελέσει τα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας. Ακολούθως στις 7 θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας.
Την Τετάρτη 17 Ιουλίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας.
Το απόγευμα θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Μεθέορτου Εσπερινού στον ίδιο Ιερό Ναό. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως του Ιερού Λειψάνου και της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Μαρίνης σε οδούς της ενορίας.
Την Παρασκευή 19 Ιουλίου το απόγευμα, ευγενώς προσκληθείς, θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Πυλαίας Θεσσαλονίκης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop