Πέμπτη 29.09.2022 | Εορτάζουν: Κυριάκος

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου έως 22 Νοεμβρίου 2019

Ανακοινώσεις διάφορες20.11.2019 | 3:42 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου το απόγευμα στις 6 θα συγχοροστατήσει μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Αυλώνος κ. Χριστοδούλου και Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αυλώνος κ. Χριστοδούλου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Περί ώρα 10:30 θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων επί τη ημέρα μνήμης των Ενόπλων Δυνάμεων. Ακολούθως θα μεταβεί στο στρατόπεδο Καβράκου όπου θα τελέσει επιμνημόσυνο δέηση.

Το απόγευμα στις 5 θα Χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού επί τη μνήμη του Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Εν συνεχεία, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανείας της Εφεστίου, Πανσέπτου, Χαριτοβρύτου και Θαυματουργού Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ. Ακολούθως θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου και το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

 

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΛΩΝΟΣ κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αυλώνος κ. Χριστόδουλος την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου το απόγευμα θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη εορτή του Αγίου Αμφιλοχίου Επισκόπου Ικονίου.

 

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου το απόγευμα, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αυλώνος κ. Χριστοδούλου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

 

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει στο χωρίο Φανερωμένη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης