Σάββατο 29.01.2022 | Εορτάζουν: Βαρσιμαίος, Βαρσάμης, Βαρσαμία, Βαρσάμω, Βαλσάμω, Βαλσαμία

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου έως 28 Φεβρουαρίου 2020

Ανακοινώσεις διάφορες24.02.2020 | 12:01 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου το απόγευμα στις 5:00 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Ακολούθως θα μεταβεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας όπου θα συμμετάσχει στις εόρτιες εκδηλώσεις για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου.
Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου το πρωί θα μεταβεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας όπου θα συμμετάσχει στις εόρτιες εκδηλώσεις για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου.
Το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Οσίου Ασκληπιού-Αγίας Μαρίνης στη Σχολή ΤΕΦΑΑ στις Καρυές Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Ασκληπιού.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.
Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου το βράδυ, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί και θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Κυράννης Όσσης Λαγκαδά επί τη μνήμη της Αγίας Νεομάρτυρος Κυράννης της Οσσαίας.
Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα συμμετάσχει στο 10ο Διεθνές Θεολογικό Συνέδριο που τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης και με τη συνεργασία της Διεθνούς Ακαδημίας Θεολογικών και Φιλοσοφικών Σπουδών «Οι Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος» και του Τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με θέμα «Εκκλησία καί σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα» στην κεντρική αίθουσα του Πολυδυνάμου Πνευματικού Κέντρου Νεότητος «Αγία Κυράννα» στο Λαγκαδά.
Το απόγευμα στις 7 θα μεταβεί στην Καλαμπάκα και θα παρακολουθήσει εκδήλωση-αφιέρωμα στο Μακαριστό Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κυρό Διονύσιο με την ευκαιρία συμπληρώσεως πεντήκοντα ετών από την κοίμησή του που τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020