Τρίτη 28.06.2022 | Εορτάζουν: Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα, Γερμανός

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου έως 29 Μαΐου 2020

Χωρίς κατηγορία27.05.2020 | 5:18 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ σήμερα Τετάρτη 27 Μαΐου το πρωί στις 12:30 θα μεταβεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων και θα συμμετάσχει στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.
Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Μεγάρχης.
Το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων με την ευκαιρία της πανηγύρεως του Πολιούχου. Μετά το πέρας της Ιεράς Αγρυπνίας θα προπέμψει την Τιμία Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνος.
Την Πέμπτη 28 Μαΐου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Τρικάλων. Εν συνεχεία θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση επί του τάφου του μακαριστού Αρχιμανδρίτου Χαρίτωνος Μανιτάρα.
Το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Μεγάρχης με την ευκαιρία της εορτής της Οσίας Υπομονής.
Την Παρασκευή 29 Μαΐου το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου Γαρδικάκι Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Εμμελείας μητρός του Αγίου Βασιλείου.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:
Την Πέμπτη 28 Μαΐου το πρωί θα Λειτουργήσει στη Μεγάρχη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης