Σάββατο 02.07.2022 | Εορτάζουν: Ιουβενάλιος, Ιουβενάλης, Γιουβενάλης, Ιουβεναλία

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου έως 3 Σεπτεμβρίου 2019

Ανακοινώσεις διάφορες27.08.2019 | 11:08 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τετάρτη 28 Αυγούστου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου χωρίου Πρόδρομος.
Την Πέμπτη 29 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην ίδια Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του εν Αγίοις Πατρός ημών Αλεξάνδρου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως.
Την Παρασκευή 30 Αυγούστου το απόγευμα στις 7 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού έμπροσθεν του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων θα προϋπαντήσει πανδήμως την Ιερά και Χαριτόβρυτο Κάρα του Οσίου Σεραφείμ του εν Δομπώ. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της εορτής της Καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Εν συνεχεία στις 8 θα μεταβεί στο Αρχαίο Θέατρο Λαρίσης όπου θα συμμετέχει στην ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφερείας Θεσσαλίας.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη ελεύση της Τιμίας Κάρας του Οσίου Σεραφείμ του εν Δομπώ και της εορτής της Καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Το Σάββατο 31 Αυγούστου το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ» της «ΚΑΛΥΒΙΑΝΗΣ» στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος σε οδούς της ενορίας.
Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσειστον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει την Ακολουθία του Μικρού Αγιασμού με την ευκαιρία της εορτής της αρχής της Ινδίκτου.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της αρχής της Ινδίκτουκαι του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μάμαντος του νεοφανούς.
Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινούστον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.
Το βράδυ θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Ανθίμου Επισκόπου Νικομηδείας.
Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:
Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει στο Βαλομάνδρι.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή