Παρασκευή 03.02.2023 | Εορτάζουν: Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Συμεών, Συμεώνης, Σύμος, Συμεωνή, Συμεωνία, Συμεώνα, Σύμη

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου έως 31 Ιανουαρίου 2020

Ανακοινώσεις διάφορες28.01.2020 | 8:19 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 5:30 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων αποτμήματα Ιερών Λειψάνων του εν Αγίοις Πατρός ημών Βασιλείου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας, Ιωάννου του Χρυσοστόμου και Γρηγορίου του Θεολόγου. Ακολούθως θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.
Εν συνεχεία και ώρα 7:30 θα παρακολουθήσει την εκδήλωση προς τιμή των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως «ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ ΑΛΕΞΙΟΣ» (οδός Όθωνος) με ομιλήτρια την Ερίτιμο κ. Δήμητρα Τσιανάκα-Μανώλη, Πρεσβυτέρα-Συνταξιούχο Δασκάλα με θέμα: «Οι Μητέρες των Τριών Ιεραρχών πρότυπο στη ζωή μας».
Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου.
Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μικρού Κεφαλοβρύσου Τρικάλων επί τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Τρύφωνος.

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου το πρωί θα λειτουργήσει στη Ράξα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ