Δευτέρα 08.03.2021 | Εορτάζουν: Ερμής, Θεοφύλακτος, Φυλακτός, Φυλαχτός, Θεοφύλακτη, Φυλακτή, Φυλαχτή, Φυλαχτούλα

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου έως 31 Μαΐου

Ανακοινώσεις διάφορες28.05.2019 | 4:02 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τετάρτη 29 Μαΐου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα παραβρίσκεται στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας όπου θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό για την ανάμνηση την μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά Συμφερουπόλεως από την Κριμαία στη Βέροια.
Την Τετάρτη 29 Μαΐου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων με την ευκαιρία της πανηγύρεως του Πολιούχου Αγίου Βησσαρίωνος και επί τη ελεύση της Τιμίας Χειρός του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου.
Την Πέμπτη 30 Μαΐου το πρωί στις 11:00 θα Χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων και εν συνεχεία θα προπέμψει το Ιερό Λείψανο της Τιμίας Χειρός του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου.
Την Παρασκευή 31 Μαΐου το απόγευμα θα βρίσκεται στην Καλαμαριά όπου θα συμμετάσχει στις εόρτιες εκδηλώσεις για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop