Παρασκευή 16.04.2021 | Εορτάζουν: Γαληνός, Γαλήνη, Νίκη, Καλλίς, Κάλλι, Καλίς, Κάλι, Καλλίδα, Καλλία, Καλίδα, Καλία, Χιονία, Χιονούλα, Χιονίτσα, Χιονάτη

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου έως 6 Δεκεμβρίου 2019

Ανακοινώσεις διάφορες05.12.2019 | 3:07 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 6:00 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Το απόγευμα στις 6:30 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων και θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟΥ κ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ
ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 6:00, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ- ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:
Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Εσπερινού στην Πύλη.
Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει στην Οιχαλία.
ΚΗΡΥΚΕΣ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ:
Ο κ. Γεώργιος Μηλίτσης την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου το πρωί στους Γόμφους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop