Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου

Ανακοινώσεις διάφορες22.08.2019 | 10:51 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή 23 Αυγούστου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα βρίσκεται στην Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Νέας Μηχανιώνας όπου θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Φανερωμένης.
Το απόγευμα στις 7:30, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί επί της οδού Λαρίσης την Ιερά Εικόνα της Παναγίας«ΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣΑΣ». Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος προς τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων και θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον ίδιο Ιερό Ναό. Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας «ΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣΑΣ» θα παραμείνει μόνιμα στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων, προς ευλογία, σκέπη και προστασία των πιστών και των κατοίκων της πόλεως.
Το Σάββατο 24 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Νεραϊδοχώρι εντός του χώρου των Κατασκηνώσεων της ΓΕΧΑ.
Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων.
Την Κυριακή 25 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Εν συνεχεία και περί ώρα 10:00 θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας επί τη απελευθερώση της πόλεως των Τρικάλων από την τουρκική κατοχή. Ακολούθως θα τελέσει Τρισάγιο στην Κεντρική Πλατεία της πόλεως των Τρικάλων.
Το απόγευμα στις 8 θα μεταβεί στην Πύλη όπου θα τελέσει την ορκωμοσία του Δημάρχου και των Μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλης καθώς και των Προέδρων και Συμβούλων των Κοινοτήτων.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων επί τη ελεύση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣΑΣ».
Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βαλομανδρίου επί τη μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Φανουρίου του νεοφανούς.
Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Φανουρίου του νεοφανούς.
Την Τρίτη 27 Αυγούστου το απόγευμα στις 7:30 θα μεταβεί στο Μουσείο Τσιτσάνη όπου θα τελέσει την ορκωμοσία του Δημάρχου και των Μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων καθώς και των Προέδρων και Συμβούλων των Κοινοτήτων.
ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ
ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:
Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Παρασκευή 23 Αυγούστου το απόγευμα κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Νεραϊδοχωρίου.
Την Κυριακή 25 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στο Νεραϊδοχώρι.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή