Δευτέρα 26.07.2021 | Εορτάζουν: Ερμόλαος, Ερμολία, Λία, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Παρασκευή, Εύη, Εβίτα, Βούλα, Βιβή, Βέτη, Βέττη, Παρασκευούλα, Πάρις, Βίβιαν, Έρση, Ωραιοζήλη, Ωραιοζηλία, Ζήλια, Ζήλη, Ζέλια

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσοστόμου έως 13 Ιουλίου 2019

Ανακοινώσεις διάφορες08.07.2019 | 10:24 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Πέμπτη 11 Ιουλίου το απόγευμα στις 8:15 θα συγχοροστατήσει μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου.
Το βράδυ θα συλλειτουργήσει μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Χρυσοστόμου κατά την Ιερά Αγρυπνία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου και θα τελεσθεί Χειροτονία Διακόνου.
Την Παρασκευή 12 Ιουλίου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου. Εν συνεχεία στις 10 θα μεταβεί στο στρατόπεδο Καβράκου όπου θα τελέσει την ορκωμοσία των Μονίμων Λοχιών τάξης 2019.
Το απόγευμα στις 8 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Ο ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ
Την Πέμπτη 11 Ιουλίου το απόγευμα και ώρα 8:15, ευγενώς προσκληθείς, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μοζαμβίκης κ. Χρυσόστομος θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου και εν συνεχεία θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Ιερό Ναό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop