Δευτέρα 29.11.2021 | Εορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φιλούμενος, Φίλος, Φιλουμένη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη, Φίλη

Προγραμματισμός τροφοδότησης των νέων περιοχών σύμφωνα με το εγκεκριμένο πρόγραμμα ανάπτυξης 2020-2024

ΤΟΠΙΚΑ29.10.2020 | 7:21 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ τηρώντας με απόλυτη συνέπεια τον προγραμματισμό και την υλοποίηση του εγκεκριμένου προγράμματος επενδύσεων, ενημέρωσε τις δημοτικές αρχές για την ολοκλήρωση των έργων και την τροφοδότηση των νέων περιοχών.

Δήμος Τεμπών –Συκούριο

Στο πλαίσιο συνάντησης μεταξύ του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδα Μπακούρα και στελεχών της Εταιρείας με τον Δήμαρχο του Δήμου Τεμπών,κ. Γεώργιο Μανώλη, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα τροφοδότησης του Συκουρίου. Τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τις 26 Νοεμβρίου και το δίκτυο θα αεριοδοτηθεί μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2020. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπεγράφησαν τα συμβόλαια σύνδεσης των δημοτικών κτιρίων.

Ο Δήμαρχος Τεμπών, κ. Γεώργιος Μανώλης στα γραφεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Δήμος Τυρνάβου – Αμπελώνας

Στον Αμπελώνα του Δήμου Τυρνάβου, τα έργα επέκτασης του δικτύου αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 23 Νοεμβρίου ενώ η αεριοδότηση προβλέπεταινα γίνει έως 30 Νοεμβρίου 2020.

Δήμος Πύλης-Πύλη

 

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύΓενικού Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδα Μπακούρα, στελεχών της Εταιρείας και του Δημάρχου Πύλης,κ. ΚωνσταντίνουΜαράβαέγινε ενημέρωση εκ μέρους της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για το χρονοδιάγραμμα τροφοδότησης της περιοχής. Τα έργα επέκτασης δικτύου και συνδέσεων νέων καταναλωτών θα έχουν ολοκληρωθεί στις 29 Νοεμβρίου  και η τροφοδότηση των καταναλωτών προγραμματίζεται για τις 6 Δεκεμβρίου 2020. Κατά τη συνάντηση υπεγράφησαν και οι συμβάσεις σύνδεσης των δημοτικών κτιρίων του Δήμου Πύλης.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας, με τον Δήμαρχο Πύλης , κ. Κωσταντίνο Μαράβα

Υπογραφή των Συμβάσεων Σύνδεσης τωνΔημοτικών Κτιρίων Πύλης

Δήμος Μουζακίου – Μουζάκι

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο δημαρχείο Μουζακίουμεταξύ του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδα Μπακούρα, στελεχών της Εταιρείας και του Δημάρχου κ. Θεοφάνη Στάθη, ώστε να ενημερωθεί η δημοτική αρχή για το χρονοδιάγραμμα τροφοδότησης της περιοχής με φυσικό αέριο. Οι εργασίες επέκτασης του Δικτύου προγραμματίζεται να ολοκληρωθούν στις 2 Δεκεμβρίου και η τροφοδότηση της περιοχής αναμένεται να γίνει έως τις 7 Δεκεμβρίου 2020. Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου υπεγράφησαν από το δήμαρχο οι συμβάσεις με τα δημοτικά κτίρια.

Συνάντηση των στελεχών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με τον Δήμαρχο Μουζακίου, κ. Θεοφάνη Στάθη

Υπογραφή των Συμβάσεων Σύνδεσης των Δημοτικών Κτιρίων Μουζακίου

Επισημαίνεται ότι, κατόπιν της υπογραφής τηςσύμβασης σύνδεσης στο δίκτυο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, με γνώμονα τη διασφάλιση της ίσης μεταχείρισης των Χρηστών Διανομής, οι δημοτικές αρχές θα επιλέξουν με δική τους ευθύνη τόσο τον Χρήστη Διανομής για τη σύμβαση της Προμήθειας όσο και τον αδειοδοτημένο εγκαταστάτη για την κατασκευή της εσωτερικής εγκατάστασης.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας, δήλωσε ότι «Υλοποιούμε ένα μεγάλο πρόγραμμα ανάπτυξης με στόχο το φυσικό αέριο να αποτελέσει μοχλό για την ανάπτυξη της οικονομίας, προσφέροντας χαμηλό κόστος ενέργειας στον οικιακό, εμπορικό και βιομηχανικό καταναλωτή. Μολονότι διανύουμε μία δύσκολη χρονιά δεν παρεκκλίνουμε κατ’ ελάχιστο από τις επενδύσεις μας και εντάσσουμε στο δίκτυο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ τέσσερις νέες περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας».

Προγραμματισμός Τροφοδότησης νέων Περιοχών

  • Συκούριο, Δήμος Τεμπών, Ν. Λάρισας: τροφοδότηση έως 3/12/2020
  • Αμπελώνας, Δήμος Τυρνάβου, Ν. Λάρισας: τροφοδότηση έως 30/11/2020
  • Πύλη, Δήμος Πύλης, Ν. Τρικάλων: τροφοδότηση έως 6/12/2020
  • Μουζάκι, Δήμος Μουζακίου, Ν. Καρδίτσας: τροφοδότηση έως 7/12/2020

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης