Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Προγραμματίζονται οι ανοιχτές συγκεντρώσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ18.05.2024 | 1:37 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και οι πολιτικοί αρχηγοί, τις τελευταίες ημέτες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ετοιμάζονται να μιλήσουν σε ανοιχτές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, προκειμένου να πείσουν τους πολίτες.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόκειται να πραγματοποιήσει ανοιχτή συγκέντρωση στις 5 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή 7 Ιουνίου στην Αθήνα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, αναμένεται να πραγματοποιήσει ανοιχτές συγκεντρώσεις: Την Δευτέρα 3/6 στην Λάρισα. Την Τρίτη 4/6 στην Θεσσαλονίκη. Την Τετάρτη 5/6 στο Ηράκλειο. Την Πέμπτη 6/6 στην Αθήνα. Την Παρασκευή 7/6 στην Πάτρα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα βρίσκεται στις 20 Μαΐου στην Λάρισα, ενώ η κεντρική πολιτική του ομιλία στην Αθήνα θα γίνει την Τετάρτη 5 Ιουνίου. Την Παρασκευή 7 Ιουνίου προβλέπεται να «τρέξει μαραθώνιο», αφού θα μιλήσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Ηράκλειο, ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσει ανοιχτές συγκεντρώσεις την ίδια ημέρα σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης