Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πρώιμα ξεκίνησε η σπορά του βαμβακιού

ΤΟΠΙΚΑ16.04.2024 | 4:05 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αν και την περσινή χρονιά η σπορά του βαμβακιού είχε ξεκινήσει το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου, εξαιτίας των συνεχών βροχοπτώσεων, τη φετινή χρονιά οι υψηλές θερμοκρασίες και η καλοκαιρία, έβγαλαν τις σπαρτικές στα χωράφια.

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις που τις επόμενες ημέρες κάνουν λόγο για βροχοπτώσεις ώθησε αρκετούς αγρότες να τρέξουν να προλάβουν, προχωρώντας στην σπορά, η οποία θα ωφεληθεί από την βροχή. Εξάλλου σε πολλά σημεία του νομού Τρικάλων, υπάρχουν πολλά προβλήματα με τις γεωτρήσεις που υπέστησαν ζημίες από την θεομηνία του Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα οι αγρότες να ελπίζουν μονάχα στην βροχή μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες. Άλλοι πάλι αγρότες έχουν στη διάθεσή τους νερό προχώρησαν σε ποτίσματα προ ή μετά την σπορά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης